Heeft u vragen?

Mail ons
01-02-2024

Wintersportreis Mittelberg januari 2024

Op zondag 21 januari zijn we met 55 deelnemers vertrokken voor een heerlijke wintersport vakantie in het Oostenrijkse Mittelberg. Het was al vroeg druk op het parkeerterrein van FC Dordrecht. De eerste enthousiastelingen waren er al een uur voor vertrek. 

Dit jaar waren de eerste en tweede groep samengevoegd tot één groep. Gelukkig konden wij met z’n allen gemakkelijk in een dubbeldekker.

De reis ging voorspoedig. De weg was droog en lekker rustig. Onderweg prachtig besneeuwde velden en met sneeuw en ijs aangegroeide bomen.

Na aankomst in het hotel kon iedereen zijn bagage in de kamer zetten en daarna van een lekkere maaltijd in het hotel genieten. 

Het hotel was, zoals bekend, weer voortreffelijk en het ontbijt en diner weer goed verzorgd en erg lekker.

De weergoden zaten ons deze vakantie helaas niet echt mee, we hebben een aantal keren sneeuw/regen gehad.

Maar iedereen heeft zich ondanks het weer goed vermaakt.

De een ging lekker skiën, de ander een mooie wandeling maken of gezellig naar Riezlern of Oberstdorf. En ook van het buiten- en binnenzwembad en de welness werd druk gebruik gemaakt.

De week vloog voorbij en na het uitgebreide ontbijt op vrijdag 26 januari zijn we weer richting Nederland gereden. Na een prima terugreis vertrok iedereen weer huiswaarts. Met dank aan de buschauffeur Ricardo die ons veilig heen- en weer heeft gebracht.

Al met al dus weer een heerlijke en relaxte vakantie en zeker voor herhaling vatbaar. 

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het terugblikken archief

Klik op een foto om naar het foto album te gaan