Speciaal voor al onze medewerkers is er
"De Vereniging De Schakel PERSONEELSVOORDEELWINKEL"

De Personeelsvoordeelwinkel biedt exclusieve kortingen op produkten van bekende merken, die op kunnen lopen tot wel 70% op de normale winkelprijzen! Wekelijks zijn er nieuwe, zeer gevarieerde aanbiedingen te vinden voor jong en oud. Het afwisselende aanbod loopt uiteen van speelgoed en elektronica tot belevenissen, accessoires en nog heel veel meer leuks. Kortom, genoeg om je op te verheugen!

Zo krijg je toegang tot de aanbiedingen.

Indien u toegang wilt tot de Vereniging De Schakel, dan kunt u een loginnaam en wachtwoord aanvragen via een e-mail aan het secretariaat;  info@verenigingdeschakel.nl

Ga naar www.personeelsvoordeelwinkel.nl voor de aanbiedingen.

Meld je aan voor de mailing van de Personeelsvoordeelwinkel. Dit kun je doen in het veld rechtsbovenaan de website. Je ontvangt dan iedere vrijdag de nieuwe weekaanbiedingen en onze speciale thema-akties automatisch in je (privé) mailbox! Zo profiteer je optimaal van het voordelige en afwisselende aanbod!