Speciaal voor al onze medewerkers is er
"De Vereniging De Schakel PERSONEELSVOORDEELWINKEL"

“De Schakel Personeelsvoordeelwinkel“ biedt exclusieve voordelen op uitstapjes, entertainment, reizen en producten van bekende merken op gebied van Witgoed, Huishoudelijke artikelen, TV en Audio apparatuur, Gadgets, Persoonlijke verzorging, Fietsen, Speelgoed en nog veel meer!

Profiteer geheel vrijblijvend van een wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.

Login en bestel op www.personeelsvoordeelwinkel.nl

Of klik hier om direct naar de webshop te gaan

Zo krijg je toegang tot de aanbiedingen.

Indien u toegang wilt tot de Vereniging De Schakel, dan kunt u een loginnaam en wachtwoord aanvragen via een e-mail aan het secretariaat;  info@verenigingdeschakel.nl

Ga naar www.personeelsvoordeelwinkel.nl voor de aanbiedingen.

Meld je aan voor de mailing van de Personeelsvoordeelwinkel. Dit kun je doen in het veld rechtsbovenaan de website. Je ontvangt dan iedere vrijdag de nieuwe weekaanbiedingen en onze speciale thema-akties automatisch in je (privé) mailbox! Zo profiteer je optimaal van het voordelige en afwisselende aanbod!