Korting op een Blijdorp Jaarabonnement voor onze leden

Op dit moment is Diergaarde Blijdorp gesloten. Kijk voor de meest actuele informatie op hun website.

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een van Europa’s mooiste dierentuinen. Het gehele jaar kunt u op ontdekkingsreis door de vele (overdekte) werelddelen. Onderweg ontmoet u de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen.

In samenwerking met Vereniging de Schakel kunt u voor Blijdorp een Jaarabonnement met korting aanschaffen. Het abonnement is vanaf het moment van aanvragen 1 jaar geldig.

Het is ook mogelijk uw bestaande abonnement met korting te verlengen.

Om de speciale kortingscode op te vragen kunt u een email sturen naar het secretariaat: info@verenigingdeschakel.nl

Voor specifieke vragen over het abonnement kunt u contact opnemen met Blijdorp via email bedrijven@diergaardeblijdorp.nl of telefonisch via 0900 1857 (€ 0,10 per minuut).