Heeft u vragen?

Mail ons
05-09-2024

Vierdaags fietsarrangement Baarlo

U kunt voor deze activiteit niet meer inschrijven.

Fietsliefhebbers opgelet!

Van 5 t/m 8 september 2024 bieden wij u als lid van onze vereniging een fietsarrangement aan in Fletcher Hotel Chateau De Raay in het prachtige plaatsje Baarlo. Met het fiets- en wandelarrangement kunt u de veelzijdige omgeving van het hotel perfect ontdekken. Maak een mooie tocht door de natuur of breid uw route uit met een bezoek aan de stad.

Met het lunchpakketje voor onderweg en op de 1e en 3e avond een heerlijk 3-gangen à la carte diner in het hotel hoeft u aan niets te denken. Dat wordt genieten!

Inhoud van dit arrangement:
- 3 x overnachting in een comfort kamer (op basis van twee personen)
- 3 x uitgebreid ontbijt
- 2 x heerlijk 3-gangen à la carte diner
- 1 x lunchpakketje voor onderweg
- Gratis fiets- en wandelroutes

Over het hotel
Fletcher Hotel Château De Raay is gelegen in het prachtige plaatsje Baarlo, dat bekend staat om zijn vele kastelen. Baarlo wordt om deze reden dan ook wel het kasteeldorp genoemd. Hoe bijzonder is het om er ook in een te overnachten? Geniet van een ontspannen tijd in dit sfeervolle hotel uit de 13e eeuw, met comfortabele hotelkamers, een culinair restaurant, sfeervolle bar en een prachtige kasteeltuin. Genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven.

Faciliteiten
In het hotel vindt u vele faciliteiten die uw verblijf erg aangenaam kunnen maken. Geniet van een heerlijk ontbijt en diner in restaurant De Tuin van De Barones. Dit restaurant is gelegen onder een prachtig glazen dak. Als het buiten donker is kunt u vanuit hier zelfs een prachtige sterrenhemel bewonderen. Hoe bijzonder is dat? Neem daarna nog een drankje in de sfeervolle bar van het hotel voordat u zich terugtrekt in één van de comfortabele hotelkamers, welke van alle gemakken zijn voorzien. Voor een goede work-out kunt u terecht in de gym van het hotel.

De kosten voor dit arrangement zijn 190 euro per persoon voor onze leden* en 240 euro per persoon voor introducés op basis van verblijf in een tweepersoons comfortkamer.

Huren van een e-bike is mogelijk. De kosten zijn 29,50 euro per fiets per dag. U kunt dit aangeven op uw inschrijfformulier.

*onder leden verstaan wij lid+partner+thuiswonende kinderen.

Inschrijven? Gebruik ons inschrijfformulier

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het aankondigingen archief