Heeft u vragen?

Mail ons
13-02-2023

3-daags Fietsarrangement op de Veluwe

Houdt u van een bosrijke omgeving? Sportief bezig zijn? Heerlijk uitrusten en culinaire verwennerij? Dan is dit hotel de perfecte locatie voor een heerlijk verblijf. Dit prachtige landgoed ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom met de prachtige Posbank als één van de vele hoogtepunten. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor de mooiste fietstochten, maar ook het gezellige Hanzestadje Doesburg en modestad Arnhem zijn vanuit het hotel per fiets prima bereikbaar. Na uw sportieve escapades, is het prima op adem komen in het restaurant.

Wij bieden u dit 3-daags fietsarrangement op de Veluwe aan van vrijdag 1 september t/m zondag 3 september 2023 en is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een Comfort kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x een heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • 1x lunchpakketje voor onderweg
  • informatiepakket met diverse fiets- en wandelroutes
  • per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn

We verblijven in het 4-sterrenhotel Landgoed Avegoor prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeente Rheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van 9 hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is prima bereikbaar.

In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt u heerlijk tot rust. U geniet in de restaurants of op het terras van de lekkerste gerechten, maak een wandeling over het prachtige landgoed of neem een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien beschikt het hotel over een sauna en tennisbaan. 

Wij bieden u dit unieke arrangement aan voor € 120,- per persoon voor onze leden* en € 180,- per persoon voor niet leden* op basis van eigen vervoer van en naar het hotel. 

Tevens biedt het hotel u de mogelijkheid een e-bike te huren voor € 29,- per dag per fiets. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. 

Heeft u belangstelling? Inschrijven kan tot uiterlijk 26 februari 2023. 

* onder leden verstaan wij: lid+partner+thuiswonende kinderen of lid+1 introducé.

Inschrijven? Gebruik ons inschrijfformulier

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het aankondigingen archief