17-05-2019

Bestuursmededelingen

Afscheid secretaris Margo Koomans

Margo Koomans heeft, na bijna veertig jaar, besloten haar bestuursfunctie als secretaris van Vereniging De Schakel neer te leggen. Margo heeft zich altijd enorm ingezet voor de personeelsvereniging ENECO en voorgangers en later Vereniging de Schakel, en was voor velen een vertrouwd gezicht en vast aanspreekpunt. Het bestuur betreurt haar keuze maar is Margo zeer dankbaar voor het werk dat zij in al die jaren heeft verricht en voor haar grote betrokkenheid bij alle activiteiten van de vereniging.

Het Bestuur wenst haar vele gezonde jaren toe.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van uw lidmaatschap van Vereniging de Schakel is aan een aantal regels gebonden:

• per de eerste van de maand met een maand opzegtermijn
  • alleen schriftelijk via post of per e-mail
  • vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer en volledige naam en adresgegevens
  • er volgt geen restitutie van de lidmaatschapsbijdrage

Postadres: Postbus 62, 3300 AB Dordrecht

E-mail: info@verenigingdeschakel.nl

Secretariaat

Het secretariaat van de Vereniging is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 – 12.00 uur op telefoonnummer 078-3036411 en via email info@verenigingdeschakel.nl

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief