Kennisgeving van overlijden

Jan Broere is op 24 november 2018
helaas te vroeg overleden

Jan was dé man van personeelsvereniging  “ de Schakel”.  Vijftig jaar lang heeft hij zich ingezet voor deze groep mensen met veel creativiteit en allure. Híj was de grote voortrekker,  inspirator en spreekstalmeester van vele evenementen voor het personeel van het energiebedrijf R.E.D, later Eneco/Stedin.

Jan Broere

We kennen Jan als optimist, een man met veel humor en geweldige communicatieve vaardigheden. Hij “zag” iedereen en had voor eenieder een woordje. Hij heeft vele mensen leuke tijden en plezier bezorgd.

Dank je wel voor dit alles Jan.  We zullen je missen en nemen met pijn in ons hart afscheid.

Wij wensen Irene ,de familie en andere naasten veel steun en kracht om dit plotselinge verlies te verwerken.

Bestuur en leden van de personeelsvereniging  de Schakel